Team training

"Wanneer je jezelf naar een volgend niveau ontwikkeld, groeit je team mee. Wanneer je team groeit en uitbreidt, waarbij verantwoordelijkheid wordt genomen voor de gehele organisatie, transformeert deze. Het proces is automatisch en natuurlijk - en het begint bij jou!"

Resultaat training

Er ontstaat een gevoel van begrip voor elkaar. Er is een eenduidige richting en er is een plan dat richting geeft en helderheid schept. Er worden keuzes gemaakt en er is een constructieve dialoog in het team. Er ontstaat een omgeving waar men elkaar mag aanspreken op voortgang, resultaat en verantwoordelijkheid. Zaken worden proactief opgepakt en resultaten zijn in lijn met verwachtingen. Vaak worden zelfs verwachtingen overtroffen. 

Wat levert het op?

Geen boekwerk voor in de bureaula maar een inspirerende en leesbare routebeschrijving.
Het Team-jaarplan is uw werkdocument, de routekaart naar resultaten en succes en dus een levend document. U en uw team gebruiken het gedurende het hele jaar. Bijwerken, evalueren, focus. 

U werkt met de doelen die u wilt halen: bijvoorbeeld korte wachttijden, laag ziekteverzuim, goede werksfeer, tevreden klanten. Het zijn uw doelen dus u bepaalt. Voor ons betekent doelgericht dat u de focus op úw doelen vasthoudt en ze dus ook haalt.

U creëert een cultuur van verantwoordelijkheid, focus en duidelijkheid naar de organisatie. Precies die factoren waar het team zich mee wil profileren. Steeds is duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is.

De Teamtraining is gebaseerd op een transformatie van houding en gedrag per individu, omdat individuen het succes van uw organisatie bepalen. Zodra het team nieuw en inspirerend gedrag laat zien, verandert de organisatie automatisch mee. Teamleden gaan hun eigen verantwoordelijkheid nemen, omdat de nieuwe werksfeer en cultuur daartoe uitnodigen.

Een sterk en gedreven team draagt nieuwe overtuigingen uit en geeft samen en op een sociaal innovatie manier vorm aan de toekomst. De doelen worden gehaald, wat er ook gebeurd. Medewerkers worden uitgedaagd om hun kwaliteiten in te zetten, omdat voorbeeldgedrag van leidinggevende(n) daartoe inspireert.

 

U kunt hier gratis downloaden het artikel over Teamperformance.

pdf: Bouw een High Performance Team