Gerard Niels (1962)

Is trainer, coach en personeel & organisatie-adviseur. Na ruim 20 jaar ervaring als adviseur en projectbegeleider bij verschillende ondernemingen als Biblioservice Gelderland, Bibliotheek Arnhem, Woonstichting Gendt en SNS bank en SNS Reaal Groep, heeft hij het bedrijf InnoEssence opgericht (2005). Als adviseur richt hij zich op het vergroten van de verandercapaciteit van organisaties. Hij is waarden gedreven en richt zich op het bevorderen van samenwerking. Belangrijk is de ontwikkeling van het individu maar ook het besef dat een team meer is dan de som van de verzamelde individuen. Verbinding met zowel opdrachtgever en doelgroep vindt hij belangrijk en essentieel voor het welslagen van een ingezet traject. 


Ronald Verhaaf  (1960)

Mensen verbinden en in beweging brengen. Daar precies ligt mijn drive en talent. Sinds 2010 richt ik mij met passie, plezier en zingeving op het begeleiden van mensen, teams, organisaties en sociaal maatschappelijke initiatieven in transitie.

Als sociaal ondernemer, transitiebegeleider en trainer:
  • Ben ik een verbinder van mensen en “gangmaker” van nieuwe initiatieven.
  • Verbind ik het engagement met een sociale taak met de voordelen van ondernemende initiatieven. Doelbewuste organisatie en de kostenbeheersing van een onderneming. 
  • Begeleid ik organisaties en sociaal maatschappelijke initiatieven bij het proces van synergie. Het proces waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken.
  • Train en coach ik individuen om vanuit persoonlijk drijfveren, talent en intrinsieke motivatie in hun kracht te komen.
  • Train en coach ik teams bij het vinden van de juiste koers en motivatie om resultaten te behalen die alles wat ze eerder bereikt hebben overstijgen.
  • Adviseer en begeleid ik gemeentelijke organisaties bij transitie en het ontwerpen en inrichten van bedrijfsprocessen.

Kan ik ergens mee helpen? Bel me dan gerust: 06-83166796

'De mooiste resultaten ontstaan als mensen vanuit hun eigen kracht, vakkennis en verantwoordelijkheid, lef en creativiteit te werk gaan.'

 

  

 info@innoessence.nl